Førsommerens 5 største trender

Nå er sommeren så og si her. Det er starten på en ny sesong, og da følger det selvfølgelig nye trender med. Sommeren gir oss muligheten til å bruke korte shorts og enkle topper, og vi føler oss mer frie. Til tross for at enkle antrekk pryder sommeren, er det alltid det lille ekstra som gjør det til ditt eget. Her er førsommerens fem største trender.

Foto: 1.1. Klogger
Klogger har blitt hverdagssko for svært mange i nesten hele Europa og Amerika. Klogger har ikke alltid vært de mest populære skoene å bruke, men nå har flere og flere hengt seg på trenden. Klogger prydet Chanels sommer 2010 catwalk, og et handlet om femininitet.


Foto: Chanel sommer 2010
2. Farger på stranda
I sommer er det in med farger når du skal til stranda. Vær leken og finn en farge på bikinien som du synes ser bra ut på deg. Ikke tenk på trendene på fasongen, men tenk hva som ser best ut på deg. Prøv på alle typer bikinier og badedrakter som du liker, og velg den du liker best. Prøv med solide farger eller med flere mønstre. Saronger er også flotte på stranda, så om du ikke vil ha en veldig sprek farge på bikinien, ta heller en fargerik sarong.


Foto: 2.3. Naturlig med sommerglød
Vær deg selv. Det er ingenting som er mer vakkert enn å se naturlig skjønnhet skinne gjennom. Om sommeren er det enklere å holde seg unna tung sminke enn det er om vinteren. Man trenger ikke lenger å ta på så mye for å få farge i huden. Solen gir deg en fantastisk brunfarge, så bruk den! Sol deg og vær lett på sminken slik at alle kan se din naturlige skjønnhet.


Foto: 3.4. Turban / turbånd
Uheldigvis kommer ikke Sex & the City på kino før 4. juni i Norge, men for de som har fulgt med på trendene (eller sett på den herlige traileren) til filmen vet at alt handler om etniske mønstre og morsomme, nye plagg. Turbanen har fått mye publisitet etter SJP brukte den i filmen, og har blitt veldig populær. Den er enkel og et flott accesorie til håret uansett om du har en med eller uten farge. Hopp på denne herlige trenden du også.


Foto: 4.5. Korte jumpsuits
Korte shorts og skjørt er fabelaktige når heten kommer. De er avkjølende og lette. I år er det korte jumpsuits som er trenden. Bruk jumpsuits i alle slags farger og mønstre og sett på masse tilbehør, gjerne hatter og gladiatorsko. Disse er flotte til dager når du bare vil slappe av, men også til dager vil du vil se strålende ut. Den er perfekt til rett og slett ALT!


Foto: 5. 

3 kommentarer

Saob

30.mai.2010 kl.20:57

Bra blogg, du skriver bra!
utrolig kul blogg, designet var bare nydelig! stå på søtis :-D

Silje

02.jun.2010 kl.20:36

:D :D

Har laget bloggen nå..!! :D

Hva syns du?

hits

post signature