Ukens må-ha - Leopard skjerfetUkens må-ha er leopard skjerfet. Skjerf er noe man trenger uansett. Til å holde seg varm eller som et accesorie. Om vinteren kler vi oss gjerne i store strikkede skjerf for å holde varmen, men nå som våren kommer inn, blir det stadig varmere for hver dag. Men det betyr ikke at vi må gi slipp på skjerfene. Skjerf er det perfekte accesoriet når du virkelig vil piffe opp antrekket ditt med ekstra farge eller mønster, og til og med for å tone ned antrekket med nøytrale farger.

Det finnes uttallige mange typer leopard skjerf. De finnes i nesten alle typer stoff, farger og størrelser. Du kan velge mellom vågale farger, eller den klassiske brunfargen. Om du ønsker en mer sofistikert look kan du gå for et kort skjerf i sateng som du kan knyte løst rundt nakken, og til hverdag kan du bruke et langt skjerf knyttet rundt halsen med din favorittknute.
Leopard scarves

Blått - net-a-porter.com . Hvitt/rødt - oaknyc.com. Brunt klassisk fra ysl - mytheresa.com. Lysebrun sateng fra ysl - net-a-porter.com. Lilla - debenhams.com . Svart - net-a-porter.com.


Her er en look som både passer til hverdag, jobb og jentekvelder. Bruk gjerne flere accesories og mer sminke når du skal ut, og ton det ned når du skal på jobb/skole. Dette antrekket er nøytralt, men skjerfet og smykket piffer det opp og gjør til det lille ekstra.

Leopard scarf look
Blazer - oli.co.uk . Skjerf - maruione.jp. Topp - youheshe.com. Jeans - piperlime.gap.com. Ankelsko - jades24.com. Armbånd - brownsfashion.com,

8 kommentarer

Karoline

15.mar.2010 kl.20:50

i got one!

♥Silje

15.mar.2010 kl.20:50

:)

TRINESJURSEN

15.mar.2010 kl.20:51

Har ett helt anlig leopardskjerf, elsker det og bruker det ofte :) )

<3jaaks

15.mar.2010 kl.20:52

søt blogg :)

kommentere tilbake på min blogg ?

www.jaaks.blogg.no

-jaaks

elinechristine

15.mar.2010 kl.20:55

har ett som ligner på leopardmønster bare i blått : ) vil ha et i brunt!

Maria Mohn

16.mar.2010 kl.22:54

Sv; Ja, ikke sant....

Fine skjerf :) Deilig med vår!!

MM

SuperCaroline

17.mar.2010 kl.19:47

dyremønster er ikke noe for meg altså:/ Da velger jeg heller et litt mer nøytralt skjerf, eller med noe diskrè mønster på:P Men veldig fint innlegg da:)

Takk for kommentaren forresten:)

JULIE ♥

17.mar.2010 kl.21:02

liker :)

Hva syns du?

hits

post signature