Oscar 2010: Merkverdige kjoler (del l)

Oscarutdelingen, eller The Academy Awards ble vist på tv den 8. mars, og i tillegg til utdelingen var det selvfølgelig oppmerksomhet rettet mot kjolene. Kjolene var elegante og vakre, uansett farge, lengde eller fasong. Her er de merkverdige kjolene som jeg ikke hadde med sist gang i De verste og beste kjolene.


Demi Moore i Atelier Versace

Denne lange kjolen i nøytral puddertone var perfekt til hudtonen og hårfargen til Demi. Det passet perfekt, og ga Demi en mer naturlig look. Det lange rysjete skjørtet ga et hint av sofistikert dame, mens toppen brakte frem litt ungdommelighet. Hun matchet kjolen med gullsko og enkle smykker.


Maggie Gyllenhaal i Dries van Noten

Den kjolen brakte farge og liv inn i utdelingen og fikk Maggie til å stråle på den røde løperen. Den tettsittende kroppen og det lange skjørtet passet godt til Oscarutdeligen. Hun brukte den sammen med smykker fra Fred Leighton.


Penelope Cruz i Donna Karan

Penelope Cruz strålte i denne kjolen på løperen. Den hadde et prinsesseaktig føl, men det ble ikke for mye. Rysjene er satt sammen perfekt, og sitter bra på kroppen til Penelope.

Én kommentar

Anniie

12.mar.2010 kl.18:25

Jeg likte spesielt Demi sin kjole! Den var så naturlig og fiin! :D:D

Hva syns du?

hits

post signature