Ukens må-ha - Denimshortsen


Denimshortsen har alltid vært et must om sommeren. Når varmen slår inn er det alltid deilig å kjøle seg ned med en kort shorts. Nå har shortsen kommet inn i bildet igjen, selv om det fortsatt er vinter. Vi følger selvfølgelig trenden fra USA og varmere land, men selv om det er kaldt er det ingen grunn til å legge vekk shortsen for sesongen. Bruk tights og strømpebukser sammen med shortsen og hold deg varm mens du fortsatt holder deg til sommerlooken.

Olashorts finnes i alle slags lengder. De mest trendy nå er korte shorts med brettet kant, gjerne med opprivde deler. Men litt lengre shorts, som går til midten av låret, er også perfekte til sesongen.

Kjendisene vet akkurat hvordan du skal bruke shortsen, og ta gjerne ispirasjon fra de.


Ashley Tisdale, Jessica Szohr, Olivia Palermo og Stephanie Pratt. Foto: Bulls

Andre typer shorts


Rachel Bilson, Shanae Grimes og Hilary Duff.

Det finnes mange forskjellige farger og lengder på shortsene, og det er mye å velge mellom. Prøv gjerne på plagg i butikken om du er usikker på hva som passer din kroppsform.
Denim shorts

Lang shorts med mellomlangt liv - piperlime.gap.com . Slitte jeanshorts - modekungen.se . Brettet shorts i høyre øvre - ardenb.com . Mørk kort shorts - forever21.com . Shorts med høyt liv - topshop.com .


Feminint og tøft -

Denim shorts with leggings
Shorts - pimkie.com . Cardigan - topshop.com . Drapert jersey topp - net-a-porter.com . Svart leggings med mønster - missselfridge.com . Kne-høye boots - shopsavannahs.com . Ring - barneys.com .


4 kommentarer

Tonje

09.mar.2010 kl.20:47

Jeg elsker de. Lagde min egen forrige uke også :)

Vendla

09.mar.2010 kl.21:25

Elsker denimshortsen :-)
Dere blogger om mye. (;

Oda

12.mar.2010 kl.06:19

Løøøve it!

Hva syns du?

hits

post signature