Oscar 2010: Best og verst kledd

Som du sikkert vet ble Oscar 2010 vist i natt, og som alltid var det både flotte og dårlige kjoler på den røde løperen. Her er min mening av de beste og de verste kjolene fra gårsdagens prisutdeling.

De 5 best kledde


Amanda Seyfried i Armani 
Amanda så fantastisk ut i denne prinsessekjolen fra Armani. Hun er en ung dame som vet akkurat hvordan å kle seg, og hun ser helt strålende ut.


Cameron Diaz i Oscar de la Renta


Cameron var absolutt vakker i denne flotte stroppeløse kjolen da hun gikk på den røde løperen. Hun valgte en perfekt Oscar de la Renta kjole til anledningen.


Elizabeth Banks i Versace


Denne kjolen var praktfull på Elizabeth mens hun gikk ned løperen. Kjolen hadde perfekte proporsjoner og det lange rysjete skjørtet passet perfekt til kvelden. Hun brukte kjolen sammen med smykker fra Leighton.


Jennifer Lopez i Armani


Lopez ser flott ut i alt takket være sine fine former, men denne kjolen var litt av et antrekk. Hun hadde på seg en Armani Privé kjole sammen med smykker fra Cartier.


Kristin Stewart i Monique LhuillierKristin så fortryllende ut i denne havfrueinspirerte kjolen fra Lhuillier. Hun brukte den sammen med smykker fra H.Stern.

 

De verst kledde


Med de best kledde kommer også de verst kledde. Selv om Oscar utdelingen er om å ha finest og mest merkbar kjole, er det alltid noen som greier å treffe feil tone. Heldigvis var det ikke så mange på den verst kledd listen som vanlig. Her er de fire verst kledde i følge meg.


Charlize Theron i Christian Dior

 

Denne kjolen var altfor mye for Oscar utdeling.Toppen fremhever ikke overkroppen til Charlize på en flatterende måte, og det ble rett og slett for rosa/lilla til Oscar. Selv om den ikke passet til denne anledningen, har ikke Dior gjort noe feil med å lage denne kjolen, men den var ikke riktig for anledningen. Den hadde passet bedre på en catwalk enn en galla.


Miley Cyrus i Jenny Packham


Selv om Miley holder på å bli voksen og utforsker nye trender og stiler, var ikke denne kjolen veldig bra for kroppsformen hennes.Toppen ble altfor lav, og fokuserer på helt feil ting for en tenåring. Det endte rett og slett opp med å bli en BH med et prinsesseskjørt.


Vera Farmiga i Marchesa


Selv om denne kjolen fra Marchesa er vakker, ble det for mange rysjer på et sted, og området rundt hofta ble for bar til resten av kjolen. Det ble bare for mye for anledningen.

3 kommentarer

Joe Moreen

08.mar.2010 kl.19:57

Likte absolutt kjolen til Amanda! ^^

bare kine, og litt fler

08.mar.2010 kl.20:19

sv: ja det er skikkelig ekkelt! kjole 2 var finest da :)

Kai Aleksander

09.mar.2010 kl.19:05

Camerons Oscar de la Renta var et perfekt syn for øynene.)

Hva syns du?

hits

post signature