Hotte hårfrisyrer - Dianna Agron

 


Dianna Agron blir sett på som den It-jenta nå, og hun blir bare mer og mer populær. Hun er med å hit-serien Glee, og mange unge jenter ser opp til henne for den hun er, og for stilen hennes (Kle deg som Glee jentene). Nå kan du også få hårstilen hennes. Her har hun satt opp håret i en flette som er nokså enkel og ser veldig chic og sofistikert ut, i tillegg til at du kan bruke denne frisyren på fest, er den også veldig fin til hverdag. Fletter er veldig inn denne seongen, og dette er perfekt om du vil følge trenden.

Påfør mousse i håndkletørt hår. Dette skal gi volum for resten av looken.

Føn håret tørt for å gi håret en ekstra glans.

Sett i en kort sideskill på ca. 4-5 cm slik som på bildet, og børst resten av håret bak. Om du har en lugg, kan du la dette håret henge fremme.

Rett ut håret ditt om du har bølger/krøller, og for å gi looken en finere finish. Om du har lugg kan du bruke rettetangen til å gi den et løft ved røttene, og en liten krøll ved tuppen.

Dra alt håret til siden, den motsatte siden av hvor du har skillen.

Flett håret i en fiskeflette. Om du ikke vet hvordan du gjør dette, kan du besøke denne siden. Husk at fletta skal være stram.

Sett i en tynn, gjerne gjennomsiktig strikk i håret. La litt hår henge fra enden av fletta.

Dra ut litt hår fra fletta for en mer rufsete look.

Avslutt med hårspray, gjerne også glansspray for å få litt mer glans i håret.

3 kommentarer

Periwinkle

12.mar.2010 kl.23:08

sv: takk ;)

Silje

13.mar.2010 kl.21:02

veldig bra tips ;) bare ett problem. Når jeg trykket linken der man kunne se hvordan man fletter, kom det opp at siden ikke eksisterer... :(

Fashioniista

13.mar.2010 kl.23:06

Silje: nå skal det være fikset ;)

Hva syns du?

hits

post signature