Ukens må-ha - Militærjakken


Foto: 1.


Det er mye som har bidratt til at militærstilen har kommet inn i moten. Trender kommer med inspirasjon fra alle steder, og utvikler seg over tid. Jeg husker den gangen alle gikk rundt i kamuflasjebukser, og nå har den stilen utviklet seg til jakker med litt mer sofistikert stil.

Michael Jackson var (og fortsatt er) en stor inspirasjon for moteskapere. Han satte veldig mange ting ute på trenden, og dette var blant annet militærjakken. Han ble ofte sett i disse jakkene, gjerne med gullpynt og dette ble senere en stor trend.


Beyonce og Rihanna i Balmain. Michael Jackson. Foto: 2.


Balmain er kjent for sine spisse of vide skuldre, men militærjakker ble satt i et nytt lys da Balmain hadde med disse fantastiske verkene på catwalken. Militærjakkene kom raskt inn på moten igjen og var mer pyntet og sofistikerte enn før. Beyonce og Rihanna er ofte sett i Balmains verk.


Military jackets

Svart boyfriend blazer fra Balmain - net-a-porter.com. Grønn jakke - brownsfashion.com. Kort hudfarvet blazer - missselfridge.com. Kort blazerjakke med V-hals - desireclothing.co.uk. Svart jakke med sølvpynt - stylecompare.co.uk

Look 1 -

Military look 1
Militærjakke - Forever21.com. Jeans - piperlime.gap.com Topp - lagarconne.com. Sko - tonybianco.com.au Kjede - net-a-porter.com . Vintage armbånd - carolee.com .
2 kommentarer

MARI DALSBØ ♥

01.mar.2010 kl.21:34

jeg har egentlig begynt å gå litt lei denne trenden jeg :) men det er fortsatt veldig hipt med litt mer "militær" i steden for sirkusjakke som jeg kaller det da :p veldig bra blogg forresten :D.

Jawa'

02.mar.2010 kl.20:15

love the trend.

x

Hva syns du?

hits

post signature