Trend rapport - Striper


Foto: 1.


Selv om striper har vært på moten helt siden i fjor fortsetter denne trenden enda. Striper er et must denne sesongen, uansett om de er brede, smale, fargerike eller vertikale. Striper finnes i alle varianter, og det er viktig å finne den typen som passer til deg og viser din personlighet. Prøv på flere typer striper og se hva som passer for deg. Om du har en litt tøff og rocka stil, vil du nok gå for bredere og dristigere striper, og om du er energisk og glad kan du kanskje blande inn noen farger med stripene. Lek deg frem og finn det du syns passer til deg.


Striper på catwalken i 2009


Topper og skjorter er det som er mest in akkurat nå, men du velger selv om du vil gå for dette eller et annet plagg i striper. Skjørt og luer er også veldig trendy i striper, uansett om du skal ha sterke farger på stripene eller striper som så vidt synes. Om du ikke er helt sikker på denne trenden kan du prøve deg ut med stripete accesories som skjerf eller smykker.

Bli gjerne inspirert av kjendiser for å finne ut hvordan du kan mikse og matche stripete klær.


Alexa Chung, Whitney Port, Jennifer Lopez, Claudia SchifferLook 1 -

Stripes

Cardigan - net-a-porter.com . Stripet topp - wetseal.com . Jeggings - net-a-porter.com . Ankel sko - forever21.com . Øreringer - overstock.com . Ring - myjewelrybox.com .

Look 2 -

Striped skirt
Stripet skjørt - johnlewis.com . Hvit topp - topshop.com . Veske - colette.fr . Pumps - gina.com . Kjede - butlerandwilson.co.uk . Betsey Johnson Armbånd - piperlime.gap.com .

2 kommentarer

Jeanette

02.mar.2010 kl.23:27

SV: Baci er italiensk og betyr kyss :)

Katinka

03.mar.2010 kl.16:20

Jeg er så glad i å bruke striper! Har liksomm sikkert 5 stripete topper :D bra blogg!

Hva syns du?

hits

post signature