Kle deg som Glee jentene - Rachel Berry


Foto: 1.


Glee har blitt et kjempepopulært program blant ungdommer over hele verden. Serien har blitt nominert og har vunnet mange priser for sine fantastiske skuespillere og produsenter. For dere som ikke vet det er Glee en tvserie som kommer på Tv2 som rett og slett handler om livet på videregående skole (high school) i USA. Glee er en fritidsklubb på skolen hvor man synger og danser, og de som er med i denne klubben blir ofte sett ned på. Følg med på serien for å se hva det handler om.

Rachel Berry

Den vakre Broadway-stjernen Lea Michele fikk rollen som Rachel Berry, en ung jente med håp og drømmer om å bli en kjent sanger. Rachel er ikke akkurat populær, tvert imot, hun blir mobbet av de andre ungene på skolen. Hun vet hvem hun selv er, og vet hvem hun ønsker å bli. Hun har eksakte mål som hun vil nå, og hun lar ingen komme i veien for henne.

Stilen hennes er kjent for å være kjedelig og rar, men faktisk kunne de fleste jentene klart å bruke disse klærne uten at det hadde vært ukult. Designeren til programmet har satt sammen antrekkene spesielt slik at hun skal se litt corny ut. Klærne i seg selv er fine, om man greier å bruke de riktig.
Look 1 -

3 kommentarer

Merete

23.feb.2010 kl.14:25

hehe, tusen takk. Det er helt nytt. Lagde det i går :)

Linn Pinn

23.feb.2010 kl.14:53

hærlig. åh jeg liker henne så godt :)

enig i det du skriver :)

håper du har en fin dag

Radiobiler

24.feb.2010 kl.19:02

så artig, men har ikke sett på glee jeg. og takk :)

Hva syns du?

hits

post signature