Ukens må-ha - Det tynne beltet


Foto: 1.


Det tynne beltet er et perfekt accesorie uansett om du skal ut, på jobb eller på skolen. Det passer med nesten hva som helst; bukser, kjoler, tunikaer, topper osv. Det finnes utrolig mange typer av dette beltet. Du kan finne de i forskjellige farger, tykkelser, stoff og design.Rosa og grønt - Forever21. Mørkrosa sløyfebelte - Wetseal. Rosa og brunt belte - Topshop.


Det finnes uttallige måter å bruke disse beltene på, og de vil aldri gå av moten ettersom de alltid kan brukes som et normalt belte til å holse buksa oppe. Det som er mest trendy nå er å bruke de ved å ha dem over åpne, lange cardigans med kontrasterende topper under, tvers over livet. Men de passer også perfekt til skjørt med høyeliv og kjoler når du skal ut på byen.

Bli gjerne inspirert av hvordan kjendiser bruker beltet. Det finnes så mange måter å bruke det på at du nesten bare må se alle sammen, og prøve ut hva som passer for deg.

Look -


Belte - Topshop. Cardigan - Forever21. Topp - topshop. Jeggings - desireclothing.co.uk. Hårbånd og vintage armbånd - Forever21. Støvletter - Net-a-porter.

3 kommentarer

Agnes

22.feb.2010 kl.21:11

sånn har jo eg!!!!! :-P

marianmjaanes

22.feb.2010 kl.22:10

Sv: sykt bra blogg du og har!: )
SV; Takk :) Men øyenbrynene mine er jo sykt stygge ;O

Hva syns du?

hits

post signature