Lady Gaga blir designerLady Gaga blir ofte sett i skandaløse antrekk som nå har blitt svært typiske for henne. Mange elsker denne stilen, og for andre er den litt uforståelig, men uansett vet vi alle om Lady Gagas stil. Hun er svært fryktløs og modig som går i disse klærne, og ha derfor utviklet en svært unik og spesiell stil.Hun er svært annerledes, men det liker vi.

Hun har selv blitt sett i mange flotte designerklær som Thierry, Versace og Ace, og ser alltid unik ut på både gata og på den røde løperen.

Lady Gaga i (f.v.) Thierry, Ace og Alexander McqueenNå har Lady Gaga selv planer om å bli designer i samarbeid med Donatella Versace. Etter at Alexander Mcqueen døde har hun fått større interesse i å selv skape mote. Det er nok mange som vil bli svært interesserte i denne trenden både for de som vil følge den helt ut, og de som kun vil prøve seg ut med noe nytt.

Lady Gaga har allerede inpirert til mote gjennom hele verden, og har gjort drastiske og overdrevne ting inn igjen. Man kan ofte se henne i Vintage Versace 676 solbriller både når det er lyst og mørkt. Hun hadde også på lignende solbriller i musikkvideoen til hiten "Just Dance". Disse solbrillene har allerede kommet på markedet i Norge og du vil se lignende briller i nesten alle butikker nå som våren kommer.Jeg kan i hvert fall ikke vente til å se hva hun har i vente til kolleksjonen sin. Hva med dere?

3 kommentarer

Radiobiler

23.feb.2010 kl.11:33

har ikke sansen for klærne hennes, men kan ikke nekte for at det er spesielt og unikt. Så artig at hun skal designe, gleder meg også til å se.

Fashion Girl

23.feb.2010 kl.11:52

Wow, leder meg til å se! Hun har jo en veldig egen og KUL stil da :)

xfashiongirl.blogg.no

JorunnSeljebøRimstad<3

23.feb.2010 kl.13:23

Lady ga ga er kjempe kul digger klestilen hennes :)

Hva syns du?

hits

post signature