Hotte hårfrisyrer - Diane Kruger


Foto: 1.


Den tyske skuespilleren Diane Kruger har mange sensasjonelle hårfrisyrer som både imponerer og ser utrolig bra ut. Denne lokken er svært enkel, men kan også gi antrekket ditt det lille ekstra når du skal ut. Selve håret som sitter inntill hodet skal gi en sofistikert og ordentlig look, mens den lavtliggende toppen skal gi en litt rufsete morgenlook.

Om du ønsker denne frisyren gjør du slik

Sett i en midtskill i håret ditt.

Påfør varmebeskyttende spray eller hårkrem for å beskytte håret ditt. Prøv å konsentrere mest av produktet på tuppene.

Rett ut håret ditt med rettetang. Du trenger ikke å rette den nederste delen av håret ditt, men prøv å få det øverste håret ditt til å bli så rett som mulig, spesielt om du har tykt hår.

Behold 5 centimeter av midtskillen, og børst resten av håret bak. Det skal kun være nok av hår i midtskillen til at du får en del av håret som du kan sette strammere inntil hodet.

Tuper håret som du har børstet bak, og børst forsiktig over det med en kam for å få en glatt overflate på håret. Om du har hår som ikke holder seg tupert, påfør gjerne volummousse eller lignende produkter.

Påfør hårspray ved røttene for at tuperingen skal holde seg. Spray gjerne over hele håret om håret ditt fort blir krusete i vinterværet.

Del håret i to like deler, uten å skape en skille. Du kan gjøre dette ved å dele de veldig løst, slik at de ikke sitter stramt når du skal sette i strikken.

Ta den ene delen og lag en topp bak hodet helt nederst. Sett den litt til siden slik at du får plass til to topper ved siden av hverandre. Bruk en strikk som er helt lik eller likner på din hårfarge.

Gjør det samme med den andre delen av håret. Denne toppen skal være rett ved siden av den andre.

Påfør hårspray på toppene.

Ta 5 fliseklemmer og sett de inn diagonalt i en tynn stripe med hår langs siden av håret ditt (slik som på bildet). Dette gjør du på begge sider. Bruk fliseklemmer som er en kontrast til din hårfarge. Mørkt hår - lys fliseklemmer, og omvendt.

Dra forsiktig opp litt hår på håret mellom fliseklemmene.

Rufs til toppene i håret litt, uten at du får løst hår hengende ned.

Avslutt med en hårspray over hele håret.


Foto: 2.


Denne frisyren er ideel for anlednnger når du skal ut på en date eller på et formelt sted. Med litt naturlig sminke kan du også bruke denne hårfrisyren i hverdagen.

2 kommentarer

å kjempe fint !
SV; tusen hjertlig takk for kommentar ! toppen er kjøpt på risøe =D

Hva syns du?

hits

post signature