Fargetrenden 2010

Jeg fikk en koselig forespørsel om å skrive om fargetrenden som foregår og for resten av året fra Agnes. "... kan du skrive litt om årets farger? Jeg har hørt at det er rødt i år???..." Fargene er ofte veldig viktig i forhold til sesong og mote, og det at du følger med på fargetrenden kan bety at du kan skape din egen stil med de riktige fargene.


Foto: 1.


Versaces nye vår/sommer kolleksjon for 2010 sendte modeller ned catwalken i fargerike dropsliknende klær. Her var det farger som gjalt, og selv om vi ikke bruker så mange farger i hverdagen kan man virkelig bli inspirert av denne kolleksjonen. Kolleksjonen var preget av tusenvis av knæsje farger og tettsittende plagg.

Turkis er kåret til årets farge og er hot både som accesorie og som plagg. Turkis er en knæsj farge som gir liv til antrekket ditt og vil få deg til å føle deg levende og energisk! Bruk gjerne komplimentære farger til å matche denne stilen, eller gå for nøytrale farger.Beret, øreringer og hårpynt - Forever21. Ballerina sko - Piperlime. Turkis kjole med mønster, sateng bolero, skjorte og t-skjorte - Forever21. Kåpe - Modcloth. Turkis tunika - Topshop.


Det finnes mange toner turkis, både mørke og lyse farger. Finn hvilken type som passer best til deg og dine egenskaper. Prøv på forskjellig fargetoner når du er ute og shopper, og når du finner en som får deg til å stråle, vet du at det er den riktig fargen for deg.

2 kommentarer

Janne

17.feb.2010 kl.23:38

kjempebra innlegg! Turkis er yndlingsfargen min så det passer aldeles fint :D

Marii

18.feb.2010 kl.19:42

Ja, jeg hørte at turkis var inn i år. Det er så fint med sånn knæsje farger om vinteren. Det får deg til å skille deg ut. Bra innlegg!

Hva syns du?

hits

post signature