Trend rapport - Nautisk moteFoto: 1.


Nautisk mote er igjen tilbake på moten! I fjor sommer hadde Dolce & Gabbana en stor hit med denne trenden, og nå fortsetter den. Nautisk mote er en flott kombinasjon av stripetrenden som fortsatt fortsetter, og farger som før i tiden svært ofte var gjenkjent på sjømenn og matros.

Det finnes mange måter å setter sammen denne moten på. Du kan la deg inspirere av kjendiser, eller skape din egen stil ved å velge og vrake farger og tykkelser på striper. Kjendiser vet akkurat hvordan å rocke denne stilen uansett om de bruker topper og bukser eller vakre kjoler på catwalken. Men om du vil eksperimentere denne stilen er det noen ting du må huske på.


Foto: Dolce&Gabbana vår 09. 2.


Hold deg til ett plagg om gangen. Det ser kanskje bra ut på catwalken når jentene kommer helkledde i nautiske klær, men dette er ikke en look du vil forholde deg til når du går ute på gata. Velg ut et plagg som tilhører stilen og miks med andre hverdagslige klær. Bruk gjerne også nautiske smykker i gull med ankere på.

Velg mellom marineblå, rød og/eller hvit når du skal velge et antrekk. Disse fargene er kjennetegnet på denne trenden, og vil se absolutt flotte sammen. Blåtoner er veldig hotte denne sesongen uansett om du ikke vil følge den nautiske trenden.

Hold utkikk etter vide striper og ankere. Vide striper og ankere er et must for denne trenden, velg mellom å ha den mest vanlige blå/hvit kontrasten eller prøv en litt mer dramatisk effekt med rød/blå striper. Anker-kjeder og nautiske smykker, slik som Chanels nye smykkekolleksjon har, er ideele for denne trenden. Du kan gjerne overdrive med bruken av gullsmykker.Foto: 3.


Pass på å ikke kjøpe klær som du ikke kommer til å bruke. Det er veldig enkelt å kaste seg på trender som kommer og går, men alt i alt må du tenke på noe som du kan investere i. Om det koster lite eller er på salg, bare gå for den, men om plagget er dyrt ikke kjøp den uten å tenke på hva du skal kunne bruke den med. Kjøp klær som du gjerne kan bruke mer enn èn gang med flere antrekk.

Look 1 -


Rød stripete topp - Bluefly. Stripete blazer - Topshop. Hvit bukse - net-a-porter. Sko - Roxy. Anker øredobber - Forever21. Perlearmbånd med sløyfe - Topshop.

2 kommentarer

murta/murtasalg.blogg.no

16.feb.2010 kl.21:31

Mye stilig her!

TRINESJURSEN

16.feb.2010 kl.21:56

sv: sant nok, tok dette eksempelet fordi det var litt "ekstremt", noe de fleste nok ikke trodde skulle bli in : )) Tror jeg kommer til å fortsette å bruke joggebukse til slaskebruk, hehehe

Elsker å kle meg i slike klær. Så sommerlige.Masse bra tips du kommer med, er ikke så mange som gidder å skrive så detaljert og gjennomført ;)

Hva syns du?

hits

post signature