Ukens må-ha - Lårhøye støvletter

Hver mandag skal jeg skrive et "Ukens Må-ha" innlegg for å fortelle dere hva som er inn akkurat nå. Slik for dere fulgt med på de hotteste trendene, og du vil få et stort utvalg av både antrekk du kan sette sammen og butikker du kan kjøpe tingene på. Ukens må-ha kan være alt fra et plagg til et accesorie eller sko. Sist uke skrev jeg om Den strikkede cardiganen, som både gir varme og ser fantastisk ut.

Ukens må-ha


Foto: 1.


Lårhøye Støvletter har vært inn siden slutten av høsten. De er flotte for de som skape en illusjon av at de har lengre bein, eller for de som vil vise frem sin flotte beinfigur. Denne trenden har blitt mer og mer populær gjennom vinteren, hvor det er skapt flere versjoner av denne skoen. Til de kalde vinterdagene hvor snøen ligger på bakken og det er litt glatt, er det kanskje ikke så beleilig å bruke høyhælte støvletter, så derfor finnes de også i flate versjoner. De vil fortsatt gi beina en forlenget look, og du vil slippe å miste balansen hvert andre minutt.

De lårhøye støvlettene var på alle catwalkene i høst og de vil fortsette å være inn, en god stund nå. De passer perfekt til korte kjoler , stramme jeans eller shorts. Støvlettene finnes i flere størrelser, men jo høyere de er jo mer trendy er de.Foto: 2.


Det finnes mange måter å bruke de lårhøye støvlettene på og du kan finne inspirasjon blant kjendiser ved å søke på Google. Bland gjerne sammen med din egen stil, bruk de med fargerike tunikaer, store maskuline shorts eller korte skjørt, alt etter din egen smak.


Foto: 3.


Her er litt inspirasjon til dere som vil vite hvordan dere kan bruke de lårhøye støvlettene.

Look 1 -


Støvletter - net- a-porter. Jeans - Wetseal. Topp - Topshop. Ørevarmere - Topshop. Armbånd - Forever21. Kåpe - Modcloth.


Look 2 -


Støvletter - Dorothy Perkins. Svarte olabukser - net-a-porter. Topp - Topshop. Veske - desireclothing.co.uk. Kjede, Lue og Gullarmbånd - Forever21.


Look 3 -


Støvletter - Piperlime. Fuskepelskåpe - Topshop. Strømper - Topshop. Tunika - Topshop. Shorts - Topshop. Hansker - Topshop. Veske - Topshop. Beret og ring - Forever21.

Look 4 -


Støvletter - Piperlime. Kjole - H&M. Veske - Piperlime. Hårpynt, ring og armbånd - Forever21.

5 kommentarer

Zezilie

15.feb.2010 kl.20:23

kjempefin blogg, elsker designet:)

Hva syns du om dagens dreamoutfit? www.zezilie.blogg.no

Kj3ndis

15.feb.2010 kl.21:18

ehm, jeg liker ikke sånne jeg.. :P

Fredrikpys [♥]

16.feb.2010 kl.17:33

Skjønn blogg! <3

Ta en titt innom min, søtis? ;*
Du har en super blogg.

Stå på videre.

http://undheim93.blogg.no/

- Ann-Helen

KarinA

16.feb.2010 kl.21:04

kjempekul blogg som du har! jeg leser den hver dag, har bare helt hekta. kjempebra skrivi! :)

Hva syns du?

hits

post signature