Ukens Må-ha - Strikket Cardigan

Jeg må beklage for ingen blogginnlegg denne helgen. Jeg hadde uheldigvis noen problemer med å få nettleseren min til å gå inn på blogg.no, og jeg fikk derfor ikke skrevet noe hele denne helgen. Men nå funker det heldigvis igjen, og dere kan vente dere masse interessante innlegg her på Fashioniista!

Hver mandag skal jeg skrive et "Ukens Må-ha" innlegg for å fortelle dere hva som er inn akkurat nå, det ble desverre tirsdag idag, men ellers blir det på mandager. Slik for dere fulgt med på de hotteste trendene, og du vil få et stort utvalg av både antrekk du kan sette sammen og butikker du kan kjøpe tingene på. Ukens må-ha kan være alt fra et plagg til et accesorie eller sko. Sist uke skrev jeg om Den Nagledetaljerte Blazeren, som fortsatt er inn og er perfekt til en tur ut på byen.

Ukens må-ha


Foto: 1.


Nå som det er vinter er det alltid godt å kle på seg ordentlig. Å være varm og se bra ut på samme tid er ofte vanskelig, men den strikkede cardiganen er et perfekt valg for deg som vil se chic ut, uten å fryse. Den kan brukes sammen med nesten hva som helst, og du vil se bra ut.

Det finnes mange typer strikkede cardigans, og du bestemmer hvilken som passer best til din stil. De er strikket i forskjellige mønstre og fletter, og de finnes i nesten alle farger. For denne sesongen er det best å bruke svart, grå, hvit, beige eller ferskenfargede med flere lag under, for å få den hotteste looken denne sesongen, og bli varm.

Lysebrun cardigan - Bluefly. Hvit/svart oppe til høyre - Topshop. Stripete mørkegrå/hvit cardigan - Bluefly. Svart kort cardigan - Forevere21. Kremfarget cardigan med svarte knapper - Bluefly. Hvit cardigan - Net-a-porter.Her er et par looks til de kalde vinterdagene når du vil se trendy ut.

Look 1 -


Cardigan - Net-a-porter. Uggs boots - desireclothing.co.uk. Bukse - Net-a-porter. Smykker - Forever21.Look 2 -
Cardigan - Bluefly. Jeans - desireclothing.co.uk. Boots - Piperlime. Armbånd og hårbånd - Forever21.

5 kommentarer

motejenta .

09.feb.2010 kl.20:12

jeg bruker strikkede gensere hele tida. de er så komfortable og digge. jeg bruker dem heller med teights da. men jeg likte den hvite cardiganen, den var skikkelig fin :-D

Radiobiler

09.feb.2010 kl.20:19

store strikkede cardigans er herlig :)

10.feb.2010 kl.17:47

kan du ikke begynne å legge ut bilder av klær som faktisk finnes i Norge, og ikke på internett..?

som HM, Gina Tricot, cubus, Bik Bok osv.. hadde vært fint om man kunne vite hvor man kunne få tak i de i NORGE..

Fashioniista

10.feb.2010 kl.22:16

SV; jeg kan godt ha med noen klær fra butikker som finnes i kjøpesenteret, men jeg har vanligvis klær fra nettet fordi der er det enkelt for alle å få tak i det uansett land, og det er vanligvis billigere og enklere med klær fra nettbutikker :)

Maren

11.feb.2010 kl.18:16

sv; bare hyggelig!

Hva syns du?

hits

post signature