Hotte hårfrisyrer - Rose Byrne


Foto: 1.


Rose Byrne er kjent for sin uskyldige og sofistikerte stil. Hun setter sammen nøytrale farger med litt ekstra, og har ofte hår og sminke så naturlig som mulig. Jeg må bare si at jeg elsker denne looken siden den er såpass enkel, og den ser helt fantastisk ut. Denne frisyren passer best til mellomlangt hår, men ser også bra ut på både kort og langt også. Det finnes flere fremgangsmåter til denne frisyrer, for eksempel ved å bruke hårruller, eller hårføner med bølgeruller. Så hvis du heller har lyst til å bruke det til å skape bølgene, kan du godt gjøre det.


Foto: 2.Påfør hårmousse i håndkletørt hår, spesielt ved røttene slik at det holder seg rett der.

Sett i sideskill i håret (på den siden som er mest naturlig for deg), før du tørker håret.

Føn håret rett akkurat rundt skillen, helt til rett over øret. Bruk gjerne kald luft om du har dette på føneren din, ettersom kald luft sliter mindre på håret.

Føn resten av håret oppned for å skape volum. Om du ønsker å bruke volummaster varmeverktøy etterpå istedet, kan du bare føne det slik som vanlig, og heller bruke det før du går videre på neste trinn.

Om håret rundt skillen din ikke ligger tett inntil hodet, rett ut det øverste håret helt ned til begynnelsen av øret ditt, og få det til å legge seg tett inntil hodet.

Start med å lage bølger i håret med bølgetang nedenfor der hvor øret ditt starter. Lag bølgene helt ned til tuppen, og rundt hele håret.

Om du ikke har bølgetang, kan du også krølle håret med krølltang, og deretter børste det lett ut før det har avkjølt. Slik får du bølger, og ikke krøller.

Børst gjennom håret ditt forsiktig med en børste etter det har avkjølt.

Spray hårspray, og evt. glansspray (jeg anbefaler Got2b sparkling gel fixing spray fra Schwartzkopf) over hele håret.

Sett i hårpynt av ditt valg på den ene siden av håret. Ha gjerne noe stort med steiner på, slik som Rose har på bildet.

2 kommentarer

05.feb.2010 kl.21:31

det var kjempefint :) TAKK for tipse

Michelles make-up blogg

05.feb.2010 kl.22:10

Flotte tips:)

Hva syns du?

hits

post signature