Hvordan å bruke Rutete PlaggJeg fikk en forespørsel om å skrive om rutete plagg. Dette var en flott ide, for rutete plagg kan ofte bli for mye eller helt feil hvis man ikke vet hvordan man skal bruke de riktig. Det er ikke alltid at alle er så veldig glad i å bruke ruter, de kan føle at det kanskje blir litt som en skoleuniform eller at det blir for mye med et sånt mønster. Men det finnes måter å bruke rutete plagg uten at det blir så altfor mye.

Det er ofte lurt å la seg inspirere av designere eller andre bloggere etter hvordan de bruker det, og du kan deretter skape din egen stil ut i fra det. Det er flere ting man må huske på når man skal bruke rutete klær, uansett om det er en bukse, en topp eller et accesorie.

Det er ofte slik at man ikke finner noe som man kan bruke til rutete klær. Man blir veldig ofte sittende igjen med å matche med en svart bukse eller en hvit topp, men vær litt vågal og miks med kontrasterende farger som både fremhever det rutete plagget, og gir litt kontrast i forhold til det du har på deg.Rock ut og bruk mørke farger sammen med røde/grønne ruter. La deg gjerne inspirere av stjerner som Taylor Momsen. Match sammen med noen kule armyboots eller converse sko for en eksra edgy look.

Pass på å ikke bruke for mye ruter på en gang. Hold deg til et plagg med ruter, eller så kan det bli litt for mye. Om du har lyst til å matche forskjellige mønstre, prøv det gjerne ut, men finn det som passer for deg uten at det blir altfor mye.

Velg et mønster som passer for din kropp. Finn mønstre som ser bra ut for kroppsformen din. Hvis du er litt lav, vil ikke lyse og sterke ruter passe for deg. Bruk heller plagg med tynnere striper i rutene i klassiske eller nøytrale farger. Men om du er høy kan du gjerne bruke sterkere og dristige mønstre.

Stæsj opp antrekket ditt med accesories, for at antrekket ikke skal bli for ensidig. Bruk gjerne gull eller bronsefargede smykker med rødt for å tone ned antrekket litt. Og sølv med kaldere farger som blå og grønne ruter.

Bland gjerne flere trender sammen. Bruk rutete rysjeskjørt, eller store ruteskjerf. Finn trenden du liker best akkurat nå, og kjøp rutete klær som både er trendy og kan funke etter at trenden har roet seg ned litt.

Bruk rutete accesorier om du ikke vil følge trenden helt. Om du synes at det blir for mye med rutete skjorter eller bukser, kan du gjerne bruke en rutete hårbøyle eller et burberrymønstret skjerf.  Dette er en enkel måte å følge trenden på, uten å bruke hele månedslønnen din på noe som ikke vil vare så lenge.


Ralph Laurens høstkolleksjon med rutete plagg

5 kommentarer

nishell

21.feb.2010 kl.12:07

bra innlegg ! Jeg liker stilen til lauren conrad, siden hun bruker sånne rutete skjorter i fine farger.
;-)

ClaCha

21.feb.2010 kl.18:28

Brukte jeg skoene du stemte for, på bursdagsfesten min?

Sjekk hele antrekket, og et lite referat fra kvelden! :D

Linn Therese

22.feb.2010 kl.01:55

SV: Det står i margen til høgre. :-)

Amalie

22.feb.2010 kl.19:30

Veldig bra blogg! :)

Veronica Løken

22.feb.2010 kl.19:49

kjempe kult !

Hva syns du?

hits

post signature