Ukens Må-ha - Den nagledetaljerte Blazeren

Hver mandag kommer jeg til å skrive om ukens må-ha. Dette kan være et plagg, et smykke, sminke eller sko. Egentlig hva som helst som er trendy akkurat nå. Slik får du vite hva som er in denne uken, og du vil være den mest stilfulle i din hverdag.

Denne ukens må-ha

Foto: 1.


Denne ukens må-ha er definitivt den nagledetaljerte blazeren. Blazere har vært inn en god stund nå, og de vil nok aldri gå av moten når det kommer til et godt jobbantrekk. Det beste med blazere er at de kan passe til nesten hva som helst. De gir det lille ekstra til kjolen din når du skal ut på fest, og på den andre siden er den perfekt til et jobbintervju.

Nagledetaljene på blazeren gjør at den kanskje ikke er så beleilig for et førsteinntrykk på jobben (hvis ikke du søker karriere innenfor mote), men dette er heller noe som passer til en kveld ute. Mitt drømmeantrekk med denne blazeren ville nok vært en helt svart LBD, uten noe spesielt design eller detaljer, siden dette da blir blazerens jobb.


Blazer øverst til venstre - Forever21. Blazer øverst til høyre - Forever21. Blazer nederst i venstre hjørne - Forever21. Høyre i nedre hjørne - Bluefly.


Det finnes mange nagledetaljerte blazere ute på markedet nå for tiden, uansett hvilken lengde, størrelse eller farge du vil ha. Jeg vil anbefale å kjøpe en svart blazer siden dette da vil passe med flere ting. Det finnes mange måter å sette sammen et antrekk på med disse blazerne.

Look 1 -


Blazer - Bluefly. Topp med nagler - Forever21. Pumps - H&M. Veske - Forever21. Svarte leggings - Topshop. Ring - Forever21.


Look 2 -


Blazer - Forever21. Pumps - Topshop. Kjole - Forever21. Veske - Topshop. Ring og armbånd - Forever21.


3 kommentarer

Benedicte

02.feb.2010 kl.17:07

Tøffe outfits. Likte både look 1 og look 2 :]

Anja : ) <3

02.feb.2010 kl.20:01

Jeg elsker blazers nå jeg også! Kult med nagler. Liker bloggen din, den er kul :)

Everest

02.feb.2010 kl.21:37

Sv: Det er bra vettu, jeg liker bloggen hennes kjempegodt jeg også =)

Hva syns du?

hits

post signature