Fashioniista tester ut ...Maybelline New York har en hel rekke med Forever Strong proffesional neglelakker som inneholder jern for å gjøre neglene sterkere. De har flere romantiske og nøytrale farger i tillegg til klassikeren rød, som passer til nesten alt mulig.


Foto: 1.


Jeg hadde veldig lyst til å prøve denne neglelakken fordi jeg pleier å ha litt lange negler, og problemet da er at jeg veldig ofte brekker èn negl, og så må jeg klippe alle. Denne neglelakken lover sterkere negler i tillegg til at neglelakken holder seg i 7 dager.


Vurdering

Jeg kjøpte den blanke neglelakken slik at neglene skulle bli sterkere uten at jeg må bruke farger på neglene. Dessuten så er jeg litt mer glad i å ha fransk manikyr enn fargerike negler. Den blanke neglelakken kommer som baselakk, altså lakker du tar under resten av neglelakken.

Jeg tok en fransk manikyr på meg selv, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Neglene fikk en veldig fin og naturlig finish, og siden den hadde en rennende konsistens (slik som de fleste baselakker) tørket den veldig fort. Den var veldig enkel å påføre fordi børsten er laget slik at du bare trenger å ta to børstetak på hver negl. Tuppen av børsten er rund slik at den ikke går utenfor neglekanten.Anbefales den?

Definitivt! Jeg ble kjempefornøyd med resultatet og jeg kommer til å bruke denne hele tiden. Den passer bra under neglelakker, men er også flott om du vil ha helt nakne negler med litt ekstra glans.

Disse neglelakkene kan fåes kjøpt på de enkelte Lindex og Cubus butikker og de fleste skjønnhetsbutikker slik som Kicks. Ellers kan de fåes kjøpt hos butikker som selger varer fra Maybelline New York eller på nettet.


3 kommentarer

TRINESJURSEN

27.jan.2010 kl.20:30

Bra tips! Jeg har også lange negler, men så knekker en og så må jeg klippe alle, hehehe. Du har vel ikke merket noe om den gjorde neglene dine sterkere? Du har vel kanskje nettopp tatt den på (:

Fashioniista

27.jan.2010 kl.20:47

Sv; kankje ikke så mye, men jeg kjenner at de er litt sterkere ja. Men jeg kan skrive på om ca. en uke om neglelakken hjalp neglene med å bli sterkere, eller om de knakk igjen. ;)

Karoline

28.jan.2010 kl.16:49

sv: tusen takk :)

Hva syns du?

hits

post signature