Britney's designer kjole til støtte for Haiti

Jordskjelvet på Haiti har vært vanskelig for landet, og mange liv har gått tapt. Dette var en forferdelig naturkatastrofe som påvirker oss alle. Vi må hjelpe Haiti ved å donere penger til organisasjoner som vil hjelpe de med å gjenoppbygge byen, og fortsette å lete etter liv under ruinene.

Hope For Haiti Now organiserte en veldedighetskonsert til inntekt for å hjelpe innbyggerne av Haiti. Mange store kjendiser spilte sine låter i L.A., New York og London til inntekt for dette. Veldig mange stjerner ville være med og støtte denne saken ved å spille på konserten, og det ble faktisk altfor mange som hadde lyst til å være med. De som ikke fikk spille har støttet organisasjonen ved å gi så mye de kan for innbyggerne i Haiti. Dette har Britney Spears faktisk også gjort, men på en litt annen enn tradisjonell måte.

Britney Spears' designer kjole som hun brukte på Video Music Awards på MTV i 2008 er nå til salg for inntekt til Haiti. Kjolen er av Versace, og er svært ettertraktet. Det høyeste budet vinner kjolen, og alle pengene går rett til Haiti.


Foto: MTV


Hope for Haiti tjente over 61 millioner dollar, og Norge hadde også en konsert til inntekt for Haiti. Gjør det DU kan for å støtte Haiti du også.

 

Én kommentar

Guro

26.jan.2010 kl.21:11

kul kjole <3 :)

Hva syns du?

hits

post signature