Inspirert av ... Taylor Momsen

Gossip Girl har blitt et program som er veldig populært blant ungdom. Flere og flere unge jenter ser på Leighton Meister, Blake Lively, Jessica Szohr og Taylor Momsen som moteikoner, og dette er både av og på den røde løperen. Taylor Momsen er en av de unge damene som har forandret seg mest i løpet av serien, og mange jenter har blitt hektet på den nye stilen hennes.


Jenny Humphrey

Taylor Momsen spiller den unge designeren Jenny Humphrey i Gossip Girl. Hun begynte med en rolle som ikke veide så tungt ned da hun starter, men nå har hun fått en større rolle i serien, og hun har blitt mer kjent. Stilen hennes i begynnelsen av serien var veldig søt og uskyldig, men hun har etterhvert forandret seg.Her er et outfit som er inspirert av rollen til Taylor Momsen i Gossip Girl.


Skjørt - Bluefly. Topp - Topshop. Veske - Bluefly. Kåpe - Topshop. Pumps - Piperlime. Slips - Bluefly.


Tidligere Taylor Momsen

Før hadde Taylor en veldig søt og sprudlede stil som man kunne kjenne igjen ved de fargerike klærne, blomstermøntrede kjolene og de fargefulle skoene. Mange har tatt til seg Taylors tidligere stil og har blitt svært inspirert av denne.Om du vil ha Taylor tidligere stil, er dette antrekket noe for deg.


Kjole - Forever21. Skjerf - Forever21. Sko - Piperlime. Hårbøyle - Forever21.


Den rocka Taylor

Taylor forandret seg drastisk fra å være en godjente til en tøffing. Hun forandret garderoben sin fullstendig og begynte å bruke plagg som skinnjakker, smykker med nagledetaljer og trange jeans. Denne stilen er fortsatt veldig populær blant unge jenter, og Taylor Momsen er en av de kjendiser som er årsaken til dette. Mange unge jenter ser på Taylor som et moteikon, og selv om hun bare er 16 år, vil vi nok se henne i mange flere filmer, musikkvideoer og bilder de neste årene.Slik kan du få Taylors rocka stil!Jeans - Forever21. Topp - H&M. Skinnjakke - H&M. Sko - Ellos. Veske - H&M.


4 kommentarer

Sandra Nilsen

19.jan.2010 kl.21:30

liker stilen hennes :)

Kj3ndis

19.jan.2010 kl.22:36

nice..!

Benedicte

20.jan.2010 kl.16:14

den jenta er rå, digger stilen hennes ;-)

KattaPus

21.jan.2010 kl.18:26

Ååå jeg elsker Jenny/Taylor hun har så kul stil :-) Kjempe bra blogg ;-)

Hva syns du?

hits

post signature