Vil du skrive gjesteinnlegg for Fashioniista?

Nå gir Fashioniista deg sjansen til å vise frem ditt beste mote eller skjønnhetstips. Du kan skrive om hva som helst. Kjendismote, mote i hverdagen, sminke til anledninger, hårfrisyrer til fest, osv. Alt mulig rett og slett. Vis potensialet ditt, og la Norge få vite dine sminketips og dine beste motetrender. Fortell hva du mener vintergarderoben burde se ut i år, eller skriv om shopping i New York. Alt etter deres egne ønsker.Dere trenger ikke å ha blogg for å delta, men dette kan være bra for deg om du vil promotere bloggen din gjennom innlegget. Dere bestemmer selv om dere vil at navnet deres, og evt. bloggnavnet skal vises i innlegget, men all æren går til den som har skrevet innlegget.

Jeg kommer til å sjekke alle bidragene og velge den som jeg synes er mest profesjonell, godt skrevet og mest passende for Fashioniista. Det er alltid viktig å ha med bilder, så dette må dere huske på. Ha også med egne erfaringer om dere vil.


Foto: 1.


Send inn deres bidrag til fashioniista@live.no . Legg ved Navn, og evt. URL til bloggen din. for å få sjansen til å få deres innlegg inn på Fashioniista.

Ingen kommentarer

Hva syns du?

hits

post signature