Fashioniista tester ut ...
Maxfactors populære maskara var en maskara som jeg hadde hørt mye bra om. Alle som hadde brukt den, fortalte meg hvor god den var, og hvor bra den så ut. Den ble også brukt på alle modellene på Oslo Fashion Week i Februar 2009, og dette ble til og med reklamert på TV.

Jeg trengte akkurat en ny maskara, og jeg tenkte at jeg ville gi denne en prøve ettersom alle har sagt så mye bra om den. Jeg må innrømme at jeg også ble litt forelska i den etter jeg så designet. Maskaraen hadde et fint og unikt design, som gjør at man får lyst på den. Og dessuten var børsten i yndlingsfargen min, lilla. Så til slutt måtte jeg bare gi etter for å kjøpe den her.Foto: 1.


Vurdering

Jeg må nesten si at jeg gledet meg til å bruke den. Bare tenk, en maskara som gir samme effekt som falske vipper, det høres bare helt vidunderlig ut. Men til min overraskelse, var den ikke like bra som jeg hadde håpet. Selve rota til børsten var altfor tykk, og tuppene av børsten stakk bare ut 1,5 mm på det lengste. Jeg har selv aldri vært en fan av gummibørster på maskaraer, men jeg trodde denne skulle være litt annerledes. Da jeg skulle ta på maskaraen var det vanskelig å skille vippene mens jeg tok den på. De ble ofte klistret sammen, og jeg måtte løsne de fra hverandre med en øyenbrynskam. Selv om jeg tok to lag (for en nokså naturlig look) så vippene mine korte og utrolig få ut. Det så ut som om jeg hadde mistet halvparten av øyenvippene mine. Vippene ble ujevne, og det var vanskelig å få det til å se ut som om alle vippene mine hadde samme lengde. Så denne maskaraen ga verken volum eller lengde.

Til tross for alt dette ble jeg fornøyd med at børsten er akkurat passe lang, og derfor var den ikke vanskelig å påføre. Jeg likte også det at den hadde mye mer innhold enn de fleste maskaraer. Den hadde 13.1 ml, mens normale maskaraer inneholder ca. 8-10 ml.


Anbefales den?

Jeg vil helst anbefale å styre unna denne maskaraen. Det finnes mange flere og bedre maskaraer ute på markedet, som både kan gi volum og lengde. Det er noen som blir svært fornøyd med denne maskaraen, men det avhenger vel av hvilken look du ser etter. Jeg ønsker fylde i vippene mine med både volum og lengde, og False Lash Effect maskaraen holdt ikke mål.
Jeg er selv veldig glad i Maybelline Full & Soft maskara, siden denne har en perfekt børste og konsistensen av maskaraen er perfekt til å påføre på vippene. Dette er en maskara som jeg anbefaler.
3 kommentarer

Kj3ndis

08.jan.2010 kl.22:22

Hehe.. Da vet jeg det.. :)
Liker den jeg har, Maybelline DEFINE-A-LASH, den grønne, som er en brun mascara.. :)

madelen

08.jan.2010 kl.23:22

Sv: ah, tuusen takk! :)

Anita

09.jan.2010 kl.00:25

Kunne ikke vært mer uenig... Men hver har sin smak...

Hva syns du?

hits

post signature