Nytt år - ny farge på øynene?

Nå som 2010 er her er det kanskje litt tid for forandring. Kanskje du vil male rommet, endre garderoben eller til og med endre øyenfargen din. Fargelinser er blitt svært populære nå for tiden. De kan brukes om du har lyseblå øyne, og vil ha en dypere blåfarge, eller om du vil gå fra å ha grønne øyne til brune, eller til og med få katteøyne. De finnes uttallige mange typer linser å kjøpe, de fins i nesten alle farger og faktisk også i nesten alle mønstre.


Foto: 1.


Det fins mange steder å kjøpe linser på. Du kan enten dra til en optiker eller så kan du kjøpe de på nettet. Når du drar til optikeren koster det litt mer, men du får et lite kurs om hvordan du tar dem på og hvordan du tar hånd om linsene. Dette er ganske viktig å vite, men om du allerede kjenner en som bruker linser, er det både billigere og enklere å bare spørre den personen.

Superkul er en flott side å kjøpe linser på, de koster lite og varer veldig lenge. Om du ikke bruker disse linsene hver dag, kan de vare opptil 4 måneder. Superkul selger mange forskjellige farger og mønstre, de har 1-,2-,3- tonede farger, + og - styrke, crazy linser, svart og spesialFX linser, og ekte gull og sølv linser. Linsene koster mellom 179,- og 275,- og frakt er 39,-. Når du kjøper linsene er det lurt å kjøpe linseetui og linsevann. Linseeksene koster 29,- for enkle esker, og 89,- for esker med mønstre og figurer på. Linsevannet koster 59,- for 60 ml og 99,- for 145 ml (med linseetui).


Foto: 2.


Superkul.no selger ikke bare linser, de selger også klær, piercinger, sko, sminke, hår og mye, mye mer. Dette er en side som jeg vil anbefale å ta en titt innom.

Du må huske at hvis du skal begynne å bruke linser, er det vikig å ta for seg forhåndsregler og passe på at du bruker og tar vare på dem riktig. Hvis ikke du greier dette, er det best å unngå bruken av linser. Husk også at du ikke må dele linsene med andre. Om du tar på linsene feil, kan du skade øyet og dette er svært farlig. Bruk bare linser om du er helt sikker på hvordan du skal bruke de!

5 kommentarer

Jannicheen

05.jan.2010 kl.18:50

SV; Fotokonkurransen varer til søndag tror jeg, har ikke helt bestemt meg :$ men tror det blir søndag :) så fint at du har lyst til å bli med ;- )

-XoJannichenXo

alexandra

05.jan.2010 kl.21:13

sv: mhm, elsker klærene i 3 sesong :), men kan ikke skryte av klærene i første og andre ;) hehe.

Jannichen

06.jan.2010 kl.00:12

Sv:konkurransen går ut på søndag, tror jeg tar det da:)

Tonje

06.jan.2010 kl.11:24

Er nok sikkert artig og prøve, men jeg holder meg til mine virkelige øyner jeg :)

<3

06.jan.2010 kl.16:15

Sv:tusen takk for kommentaren :)

og hadde blitt kjempe glad om du ville lage med en ny:)

<3

Hva syns du?

hits

post signature