Behind the seams - AMSBBehind the seams er en moteblogg som blir skrevet av en ung kvinne som er veldig moteinteressert. Hun legger ut interresante innlegg som har flotte bilder og tips til leserne. Dette er en kjempegod blogg om du ønsker inspirasjon til garderoben din. Hun har veldig god stil, og matcher sammen ting som man vanligvis ikke tenker på, og det blir kjempevakkert! Hun er stemt på som Amerikas mest stilfulle blogger (AMSB) og jeg er helt enig i at hun fortjener dette.

Jeg drar veldig ofte innom denne bloggen for å se hva hun gjør i hverdagen sin, se på antrekkene og få inspirasjon til min egen garderobe. Jeg har veldig ofte kjøpt ting som jeg ikke vet hva jeg skal bruke med, og når jeg ser bildene på theseams.blogspot.com blir jeg utrolig inspirert.Hun bruker forskjellig antrekk til alle anledninger og det er mye å inspireres av. Alle bildene har god kvalitet og er godt tatt slik at man virkelig ser hvordan hun har satt sammen antrekkene. Det som er bra med bloggen hennes er at det er en hverdagsblogg, men hun har med antrekk for hver eneste anledning. Dette er flott for deg som ikke bare vil lese en blogg om livet til noen, eller bare en om antrekkene til folk.

Dette er en blogg jeg virkelig anbefaler å ta en titt innom, og kanskje til og med du blir en tilhenger av bloggen hennes etter du har besøkt den.


3 kommentarer

Emilie Delance

04.jan.2010 kl.00:29

så enig! Hun har så cool stil :D

Andrea

04.jan.2010 kl.11:48

Ser ut som en inspirerende blogg!

kkaos

04.jan.2010 kl.15:00

Hun har fet stil!:D

Hva syns du?

hits

post signature