Stjel stilen ... Ashley Olsen

Ashley Olsen har blitt et moteikon for mange unge jenter. Ashley har sin egen stil, og hun rocker den. Hun har forandret seg veldig mye gjennom årene, og nå har hun funnet en stil som hun er bevisst og selvsikker med. Her er hun sett med en ganske vanligdags look. Hun har også med seg en ettertraktet Hermes Birkin veske.

Ashleys look -


Foto : 1.


Stjel looken -


Hvit t-skjorte - Forever21. Grå jeans - Topshop. Veske - net-a-porter. Blått skjerf - Topshop. Pumps - Piperlime. Belte - Topshop.


Til sommeren kan du freshe opp antrekket med et par store solbriller og et sommerlig kjede slik som Ashley har gjort, og til vinteren kan du bruke dette med en kort svart kåpe og en blå lue til.

Om du liker håret til Ashley, påfør hårmousse etter du har vasket håret, og spray lett med saltvannspray i røttene. Føn så håret opp ned, og deretter sett i midtskillen. Spray lett med hårspray for ekstra hold. Om du har veldig rett hår, kan du bruke store hårruller i endene av håret, slik at du får løse krøller, deretter børster du de lett ut, så du sitter igjen med sommerlige bølger i håret.

3 kommentarer

madelen:D

23.des.2009 kl.20:33

fin blogg :)

23.des.2009 kl.20:34

jeg elsker stilen hennes! :)

Majaa

23.des.2009 kl.20:34

Digger stilen henne :D

Hva syns du?

hits

post signature