Inspirert av - Selena Gomez (Del 2)


Selena Gomez har forandret både stil og utseende de siste årene. Hun har gått fra å være "guttejenta" til en feminin ung dame. Flere jenter har begynt å følge stilen hennes, og hun har blitt et stilikon blant tenåringer. Hun har vært med i flere photoshooter og filmer, og blitt mer og mer populær.


Inspirert av Selenas kveldsantrekk

Selenas kveldsantrekk er mer elegante og sofistikerte enn de pleide å være. Hun har gått fra å være "guttejente" til en ung dame som jenter ser opp til. Hun har blitt et stilikon blant unge jenter, og flere og flere blir sett i klær inspirert av Selena. Hun er svært glad i å bruke blazere og pumps i forskjellige farger og mønstre. Blazere er også veldig trendy denne sesongen, så Selena har helt klart fulgt med på trenden i år.Om du liker kveldsantrekkene til Selena, er dette to looks som du vil like.

Look 1 -


Paljett blazer - Topshop. Svart olabukse - net-a-porter. T-skjorte med frynser på skuldrene - Topshop. Clutch - Topshop. Svarte pumps - net-a-porter. Øreringer - desireclothing. Ring - Forever21.Look 2 -


Paljett blazer - Topshop. Blå topp med detaljer på skuldre - Forever21. Skjørt med høyt liv - Forever21. Blå/grå pumps - Piperlime. Belte i livet med nagler - Forever21. Ring - Forever21.
Inspirert av Selenas kjoler på den røde løperen

Selena har flere stiler når det kommer til kjoler. Hun kan kjøre på rocka og sofistikert stil, og hun får det til å se like bra ut  hver gang. Hun matcher med riktig accesorier og clutcher, og har alltid en ny hårfrisyre som funker til både hverdag og fest. Pumps og pensko er et must til disse vakre kjolene.
Look 1 -


Gullkjole - Topshop. Clutch - Forever21. Svarte pumps - Topshop. Neglelakk - NailsAndThings.

Look 2 -


Kjole - Ellos.no. Pumps - H&M. Armbånd - Forever21.


Inspirert av Selenas OK! photoshoot

På Selenas photoshoot har designeren vært bevisst på å få frem Selenas rocka side i tillegg til den feminine. Klærne er satt godt sammen og kontraster og farger er perfekte. Dette er flotte høstantrekk med høstfarger og klær som både er fine og varme å ha på.Look 1 -


Jeans - desireclothing. Stripete topp -  Topshop. Sko - Piperlime. Lue - Topshop.

Look 2 -


Stripete topp - Forever21. Blazer - Topshop. Skjørt - Forever21. Strømpebukse - Topshop. Kjede - Piperlime. Sko - Topshop.


2 kommentarer

BloggBitta

08.jan.2010 kl.00:14

Kjempe mye fint =) Fin blogg!

op.blogg.no

Roger

08.jan.2010 kl.20:10

Fint innlegg Nav:D Liker spesielt godt kveldsantrekkene :D

Hva syns du?

hits

post signature