De 10 hotteste nettbutikkene

Det er ofte vanskelig å finne nettbutikker som er til å stole på, óg har gode produkter. Du har kanskje hatt lyst til å kjøpe noe på nettet, men ofte vært skeptisk til det siden det er noe du ikke har prøvd. Nå kan du få vite om de hotteste nettbutikkene, som både er til å stole på og har utrolige produkter i alle farger og størrelser. Her er de beste nettbutikkene.www.PIPERLIME.com

Dette er den beste butikken innenfor sko.  De har alt fra merkevarer til det hotteste fottøyet denne sesongen. De selger ikke bare sko, men også vesker, klær og vakre smykker. Du har kanskje sett på The Rachel Zoe Project på TV, og sett at Rachel veldig ofte kjøper og anbefaler sko fra denne siden. Så nå kan du også kjøpe de samme skoene som Rachel. Et pluss ved å kjøpe varer fra Piperlime, er at du får gratis frakt og retur.

www.BLUEFLY.com

Bluefly er en kjempeflott side med designer klær, vesker, sko og accesories. De har kjempevakre kjoler på denne siden, og veldig ofte tilbud og rabatter når du skal kjøpe varene. Bluefly har klær og sko til både kvinner og menn for en rimelig pris.

www.NET-A-PORTER.com

Net-a-porter er en velkjent butikk som selger absolutt alt innenfor mote. De holder seg oppdatert med sesongens mote, og skaper sin egen. Dette er en perfekt side for deg som ønsker den perfekte kjolen eller de hotteste skoene. Om du virkelig vil være unik på en fest, er denne nettbutikken et must å besøke. Du finner de mest utrolige klærne og accesoriene. Prisene er ganske høye på en del ting, men pengene er verdt det.

www.FOREVER21.com

Dette er en flott nettside med de mest trendy klærne til unge jenter. Personlig, elsker jeg denne nettbutikken siden de selger flotte klær og accesorier til en utrolig rimelig pris. De har også ofte tilbud på flere varer, som fortsatt er trendy. Denne nettbutikken er perfekt om du trenger smykker som du ellers ikke ville ha funnet på senteret.

www.TOPSHOP.com

Topshop er en fantastisk butikk med flotte klær til både hverdag og fest. På siden har de noe som heter "Daily Fix", dette er dagens vare. Dette er flott for deg om du trenger å vite hva som er in per idag. De har også en kolleksjon som Kate Moss har designet. Dette er en side som må sees! Anbefales å besøke, og å shoppe på.

www.GOJANE.com

Denne nettbutikken har dameklær, festantrekk og tenåringsklær. Dette er en flott side til enkle anledninger, siden de har et flott utvalg, og rimelige priser som alle kan få råd til. De har også veldig ofte store salg og tilbud på alle slags motevarer. Dette er også en god side å besøke om du ønsker å kjøpe svømmetøy.

www.SHOP.ACNESTUDIOS.com

Acne er verdenskjent for sine kjempeflotte sko og jeans. Acne selger også flere ting accesorier, kjoler, gensere, mm. de har et utrolig utvalg med unike modeller av alle slags klær.

www.BIANCO.no

Bianco er en butikkjede som er velkjent i Norge for sine eksklusive sko. De har alt fra ballerinasko til lårhøye støvletter. Du finner alle slags sko, uansett hvilken anledning du trenger de til. Flott utvalg av sko, og de har de fleste fargene. Bianco.no er ikke en nettbutikk, men her er det mulig å se alle typer sko som de har inne i butikkene.

www.SHOPBOP.com

Denne butikken har både lookbook og selger varer. Du kan se på hvilken look som passer deg best før du kjøper varene, og slik kan du få til den samme looken når du skal ut. De har flere merkeklær fra merker som Juicy Couture, Marc Jacobs, Seven jeans, UGGs, mm.

www.FARFETCH.com

Farfetch er en nettbutikk som har de beste utvalgene fra Europa's beste selvstendige motebutikker. Du kan shoppe i butikker fra København og Paris uten å engang bytte handlepose!5 kommentarer

Cathrine

20.des.2009 kl.14:22

hva skjedde med nelly.com ? ?

Fashioniista

20.des.2009 kl.14:44

SV; De har ikke alltid så bra klær, og de er litt dyre i forhold til hvor fine klærne er ;)

Ida Emilie

22.des.2009 kl.14:51

Eeeh.. er ikke dette å bomme litt da? For bianco har jo ikke nettbutikk, har det?? Jeg trodde det var bare en liste over produkter og pris...

Ida Emilie

11.jan.2010 kl.19:42

Hallo?? Svar på dette eller? Dere kan jo ikke si at bianco har nettbutikk når det ikke har det!!

Fashioniista

13.jan.2010 kl.19:26

SV; beklager, men det har visst skjedd en feil. Bianco er ikke en nettbutikk nei. Takk for at du fant ut om dette.

Hva syns du?

hits

post signature