Daglig sminke

Noen ganger er det vanskelig å vite hvor mye eller lite sminke man skal ha på seg til hverdag, og hva som gjør at du stråler, ikke bare sminken din. Så nå får du vite hvordan du kan se bra ut til hverdag.Foto: 1.


Før du begynner med å legge sminken, er det viktig å påføre mye fuktighet. En god dag- og øyekrem er å anbefale. Tørre partier kan gi ujevn farge og ellers ikke se så friskt og godt ut. 

Legg på et lag foundation eller pudder til å jevne ut hud og farge. Hvis du har god farge fra før, kan du bruke et solpudder som du tar på med en kost. Om du har sprengte blodkar, røde flekker eller poser under øynene, er det lurt å påføre dekkstift før man setter på foundation. Et godt tips er å bruke dekkstift innert i øyekroken, som gjør at du vil se mer våken ut.

Påfør en kremrouge lett på kinnene. Pass på å ikke dra ut rougen langs kinnbena, siden dette gir en mer dramatisk effekt til hverdagen. Bruk en enkel ferskenfarge, som ikke er altfor synlig.

Legg et lett strøk med litt solpudder over kinnebena, pannen og på hakepartiet.

Sett på to lag med på brun eller sort maskara, avhengig av hvilken hårfarge du har. Hvis du er en blondine, anbefales brun. Er du en brunette, er svart maskara best.

Påfør et tynt lag med lipgloss. Du bestemmer selv om du vil ha med eller uten skimmer.

Denne looken kan også piffes opp med litt gøyal øyenskygge, leppestift og en mørkere rouge, til kvelden.

6 kommentarer

kristinehaarklau

20.des.2009 kl.20:59

Nå har jeg trukket ut denne ukens to blogger.

Se om det var deg !

God jul !

Tonje

20.des.2009 kl.21:34

Gode tips :)

maria h

21.des.2009 kl.15:44

Gratulerer! Du er vinneren av to neglelakk fra Depend. Kontakt meg på mailien og send adressen din, så blir den sendt hjem til deg. :-)

Fashioniista

22.des.2009 kl.13:17

Sv: å, nå ble jeg kjempeglad. tusen takk :) skal sende deg en mail nå.

esikkamulise

22.des.2009 kl.14:03

Veldig bra tips, deilig å se noen som skriver om sminke som ikke er opptatt av at det skal se så altfor "over the top ut"

Fashioniista

04.jan.2010 kl.14:54

SV; har du fått eposten min ang. konkurransen om neglelakkene? jeg har ikke fått noe svar, så jeg bare lurer.

Hva syns du?

hits

post signature