Naturlig skjønnhet


Foto : 1


Nå er det mer å mer in å ha en naturlig look. Brunkrem og solpudder har gått av moten, og nå gjelder det å vise frem sin naturlige skjønnhet. Slik sminker du deg.


Påfør en concealer for å bli kvitt ujevnheter, flekker eller mørke ringer rundt øynene. Du skal ha en farge som er litt lysere enn hudfargen din under øynene, men husk at den ikke må være for lys, for da vil det se ut som om det er hvitt under øynene dine.

Legg på et lag foundation på hele ansiktet. Husk å få den helt ut til kantene, så man ikke ser at du glemt å påføre foundation på visse steder. Om du er mer glad i å bruke pudder eller løspudder kan du også bruke det. Husk å ikke få foundation/pudder på øyenbryn og øyenvipper siden dette misfarger de, og du bruker da mer tid på å stå og vaske det ut før du går ut av huset.

En kremrouge i kinnene er perfekt for å ikke skape en så dramatisk effekt. Dus den ut med fingrene for å jevne ut fargen. Jeg pleier å velge en farge som er omtrent den samme som leppefargen min, eller en smule mørkere, til dagtid.

Legg på en lys øyenskygge på hele øyelokket. Bruk en rund øyenskyggepensel når du påfører dette. Pass på at fargen ikke er veldig mye lysere enn hudfargen din, bare litt. Dette skal da få øynene dine til å synes mer, og ikke bli gjemt i skyggen av øyenbrynene dine.


Foto : 2
Sett på en skimmerskygge helt innerst i øyekroken, og langs nedre og øvre vippekant. Men husk at den ikke skal ses så mye. 

Påfør to lag med maskara. Hvis du har øyenvipper som lett klumper seg er det lurt å kjøpe seg en øyenbrynsbørste, og bruke baksiden til å skille vipper fra hverandre.


Foto : 3


Avslutt med en klar lipgloss, med eller uten skimmer.


Om du har veldig lyse øyenbryn er det lurt å bruke en øyenbrynsblyant til å lett fylle inn øyenbryna. Dette er også bra hvis du vil forandre formen til dine øyenbryn.

3 kommentarer

Ingrid

16.des.2009 kl.19:55

Spilldag er lett da, bare å gjøre det fort og lære alle spørsmålene :)

Stina

17.des.2009 kl.19:43

Pen blogg :)

Fashioniista

17.des.2009 kl.20:40

SV; takk :)

Hva syns du?

hits

post signature