Dette er trendy akkurat nå

Det er ofte vanskelig å finne ut hva som er in til hvilken sesong, ettersom trendbilde forandrer seg stadig. Trendene har ike forandret seg svært siden i slutten av 2009, mye av dette skyldes vær og temperatur. Jakker, sko og skjerf er viktige om vinteren, og om man ikke kler seg ordentlig kan man fryse, men man må også huske å se bra ut.

Garderoben du bør ha i vinter er veldig preget av 80' tallet. Du bør ha varme klær som har mye farger, og du skal skille deg ut. Match neonfarger med et ellers grått antrekk, eller bruk klær med særegne detaljer som paljetter og nagler.

Lag på lag er både praktisk om vinteren, og ellers fint. Du kan bruke fargede topper når du skal ha lag på toppene dine, eller bruke svart/hvit kontraster. Nøytale farger slår alltid an, og passer til nesten alt mulig.


Foto: 0.


Her er det som er in akkurat nå:

Store jakker

Et must denne vinteren er en stor, svart jakke, men du kan også gå for grått for å variere looken litt. Den skal være både behagelig, varm og trendy. Om du vil piffe opp utendørsantrekket ditt er det flott å matche med fargerike skjerf, luer og votter. 


Fletter 

Fletter er alltid aktuelle, uansett om du skal på fest eller på jobb. Fletter kan gi både en profesjonell look, og en hverdagslig en. Nå er det akutelt å kombinere flettene med hårbånd og pynt. Flett håret selv eller bruk flettebånd kjøpt fra butikken. 


Foto: 1.


Maskuline kvinneklær

Herreplagg har blitt mer og mer populære blant kvinner, og de kan faktisk få kvinner til å se supersexy ut! Du kan velge å gå for en blazer, en dress eller en hatt, og holde resten av antrekket feminint.

Lag på lag

Å bruke flere lag oppå hverandre er perfekt for de kalde vinterværene. Det holder deg varm i tillegg til at du ser trendy ut.


80-tallsdiva 

80-taller handla om å ta sjansen, og utforske nye trender. Så i år trenger du ikke å være redd for å bruke et skinnskjørt, oppklippede jeans, eller en bikerjakke. Kombiner antrekk med topper som har grafiske svart/hvitt mønstre, og piff gjerne opp et antrekk med et mønstret/fargerikt skjerf.


Foto: 2.


Myke øyne med dramatiske lepper 

Gjør som ekspertene og velg enten dramatiske øyne med nakne lepper, eller myke øyne med fargerike lepper. Den feilen som mange gjør er at de greier ikke å forholde seg til det ene eller det andre, og det ender opp med å bli for mye. Denne feilen er også gjort blant kjendiser. Det man må huske på er å velge det ene eller det andre, og heller myke opp looken med en rouge i kinnene, for å få bort en altfor dramatisk effekt på enten øyne eller lepper.

Rosa 

80-tallsfarger med en attitude er hot nå. Denne sesongen er rosa på mange måter det nye svarte. Alle neonfarger er flotte. Bruk de som topper med et svart antrekk. Eller lakk neglene dine med limegrønn eller knæsjrosa neglelakk. Gå også gjerne for grønt, gult og blått. 

2 kommentarer

Irene Sandmoen

13.jan.2010 kl.20:06

SV: Ja, de skoene er sikkelig fine :)

eldinaa

14.jan.2010 kl.09:30

fine tips! :)

Hva syns du?

hits

post signature