Negletrend vinter 2009

winter2009nailtrends
Foto : 1


Lurer du på hvordan du skal lakkere neglene dine i vinter? Her er tipsene til hvordan du kan følge neglelakktrenden til stjernen. Denne vinteren handler alt om mørke og lyse farger når det kommer til negler. Du kan prøve deg ut med nye fargerike toner, eller bruke klassiske farger som passer til alle anledninger.


Form

I 2008 var det en trend å ha litt firkantede negler, men i år er det best å ha en naturlig form på neglene. La neglene vokse, og bli til en nokså oval form, men med litt kanter. Husk at når du skal file neglene bør du holde deg unna metallfiler, og bruke glassfiler eller mineralfiler siden disse da ikke er så røffe mot neglene. Du må alltid file oppover mot tuppen med en 45 graders vinkel.


aebeautytips6

Foto: 2.Lengde

La neglene vokse til akkurat litt over tuppen av fingertuppene. Du kan godt gjøre dem litt lengre, men vær forsiktig med fargevalget ditt. Det samme med korte negler. Når du klipper neglene er det viktig at du ikke klipper på midten av negler, for da retter neglen seg ut og det kan forårsake rifter lengre ned i neglen. Klipp heller to klipp, en på hver side, og fil ned ujevnheter.


manicure792748
Foto: 3.


Farge

Fargepalletten til avhenger alltid av moten. De mest trendy fargene kommer av de mest populære designerkolleksjonene i vår motepregede verden. I år forteller moteverdenen oss at det er lyse farger som er in. Sterke, knæsje farger som går til det ekstreme.

essiesummerneon
Foto: 4.Det er også in å bruke mørke farger slik som mørk lilla, mørke rødfarger, kull, marinblå, mørk brun, kobber og lavendel. Denne sesongens farger er elegante, dristige og passer til kvinner som følger moten og liker å være spontane. Alt i alt er sunne, runde negler med mørke farger veldig in denne vinteren.


nail polish
Om du ikke liker disse fargene kan du bruke glitter og glans på neglene. Prøv gulltoner med glitter i.

Den klassiske rødfargen er fortsatt in, og du kan bruke den til alle anledninger. Sett på litt blank neglelakk eller et tynt lag med glitterneglelakk oppå for å gi neglene dine litt mer oppmerksomhet.


mediard com red nails
Foto: 5.


2 kommentarer

seppa

11.des.2009 kl.21:07

bra innlegg!=D

du gir kjempe bra tips!

forresten, digger bloggen din;)<3

Charm

13.des.2009 kl.11:25

Sv:Takk:)

Hva syns du?

hits

post signature