Lekre lepper

leadfreelipstick2lg
Foto : 1.Nå som vinteren er her er det viktig med både sunne og pene lepper. Her er tips for deg som vil vite hvordan du kan få dine lepper til å se best mulig ut, og hvordan du påfører leppestift.
I år er det svært trendy med rød leppestift til fest, men til hverdag velger de fleste en nøytral ferskenfarge, som passer til den naturlige fargen på leppene.

Om du har tørre eller sprukne lepper er det viktig at du får bort døde hudceller, slik at leppestiften ser jevn ut når man har tatt den på. Du kan enten bruke leppepomader som er spesielt egnet til å motvirke tørrhet på leppene, eller så kan du bruke vaselin. Det du også kan gjøre er å forsiktig børste leppene med en tannbørste for å få vekk de døde hudcellene og få leppene til å bli fine og glatte.

Begynn med  påføre et tykt lag med leppepomade, og la den virke i et par minutter. Ta en litt gorv klut og gni forsiktig over leppene for å fjerne død hud. Legg så på et tynt lag med øyekrem (deen er som oftest mer fuktighetsgivende enn de flest leppepomader).

Påfør så en lipliner som matcher leppestiften du har valgt nøyaktig.Marker de innerste kantene av leppene, og så farg resten av munnen med liplineren. Dette gir et grunnlag for leppestiften og gjør at den holder lenger.

Åpne munnen og påfør leppestiften ved å dra den frem og tilbake over underleppen, like før munnvikene. Press så leppene sammen, og bruk fingertyppen til å spre leppestiften jevnt over leppene.

Bruk en stiv
leppepensel og jevn ut fargen på leppene. Bruk korte, fjærlette strøk. Fyll i alle mellomrom ved å forsiktig presse penselen mot tuppen av leppestiften, og legg på farge der det trengs.

katewinslet
Kate Winslet med rødrosa leppestift.  Foto: 2.Trykk et papirlommetørkle eller en kleenex over leppene for å fjerne overflødig leppestift og linjer.

Ta gjerne på litt gloss på midten av leppen for å få et litt friskere uttrykk.

Rouge, er viktig å bruke når du har påført leppestift. Dette gjør du for å balansere intensiteten. Du burde holde øynene nøytrale.

I fargevalget bør du velge en leppestift som ligner på dine naturlige lepper, og ikke hudtonen din.

Om du har bleke lepper kan du prøve korall- eller kirsebærfarget leppestift.
Hvis du har en naturlig rødfarge på leppene, kan du prøve en knallrosa, tranebærfarget eller oransje leppestift.
Har du mørke lepper, kan du prøve en burgunderfarget eller en mursteinsrød leppestift.


5 kommentarer

Vendla - SPØRSMÅLSRUNDE!

08.des.2009 kl.21:17

bra tips!:)

Lisa Marie Olsen

08.des.2009 kl.21:20

Liker bloggen din...

F r i d a P e t r i n e

08.des.2009 kl.23:01

Sv: takk skal du ha :D

Selv bruker jeg ikke så mye lebestift. Enda jeg synes det er pent med knall rød. :P Et godt tips!

Fashioniista

09.des.2009 kl.16:16

SV; takk :)

Guro

10.des.2009 kl.15:18

stilig med røde lepper:p Brukte det på forestillingen:)

Hva syns du?

hits

post signature