Fløyelsmoten

velour back


Fløyel har nå kommet tilbake som en trend. Dette stoffet blir nå brukt i leggings, som allerede har vært trendy en god stund nå, og i alle slags kjoler og tunikaer. Her er noen tips til hvordan du kan bruke moteriktige fløyelsklær.


Fløyel leggings

my velvet outfit
Fløyelsleggings - Topshop (finnes også på Bik Bok). Perlebolero - Topshop. Hvit topp - Topshop. Lærclutch - Topshop. Christian Louboutin hæler - net-a-porter. Perlering og Gullarmbånd - Forever21.


Fløyelsleggings finnes i nesten alle butikker nå. Du kan få kjøpt den i de fleste farger, men de vanligste fargene er blå, rød, grå, lilla og sevfølgelig svart. Når du skal bruke fløyelsleggings så ikke bruk noe annet som er av fløyel, bortsett fra en veske kanskje, for det gir en følelse av at du har prøvd for hardt for å passe inn i moten. Husk å match farger, men ikke bruk veldig drastiske farger til fløyel. Match heller med svake farger som kremhvit, fersken og lys blå.


Fløyel bolero

velvet shrig outfit mine
Fløyelsbolero - Topshop. Hvit bukse - net-a-porter. Gepard t-skjorte - Topshop. Hårbøyle - Forever21. Skoletter - Topshop. Fargerik veske - Topshop. Ring - Forever21.


En fløyelsbolero kan brukes slik som alle andre boleroer, som gir det lille ekstra til antrekket ditt. Match gjerne med kontrast-farger slik som himmelblå og limegrønn, og liv opp antrekket ditt. Dette kan brukes både til hverdag og til en tur ut på byen.


Fløyel kjolen

Look 1 -
velvet dress outfit mine
Fløyelskjole - Topshop(finnes også på Bik Bok). Skimmertights - Forever21. Rysjeclutch - Piperlime. Sløyfe til håret - Topshop. Pumps - Piperlime. Kjede og armbånd - Forever21.


Dette er den klassiske fløyelskjolen er tilbake. Nå er det om å gjøre å pynte den opp med glitter og paljetter, så du ser best ut på festen. Kjolen kan brukes både med og uten tights, men siden vinteren har krøpet inn på oss, er det varmest å ta på seg et par med trendy tights.


Look 2 -
velvet dress outfit miine
Fløyelskjole - net-a-porter. Pumps - Topshop. Gullveske,  Armbånd og Rosering - Forever21.

Dette er en enestående kjole som definitivt vil se bra ut på fest og på den røde løperen. Match kjolen med ensfargede accesorier, og skap et tofarget antrekk. Om du er glad i lyse og knæsje farger, bruk gjerne en rosa veske til, eller kanskje et par med lilla sko. Alt etter din egen smak.


4 kommentarer

INACARLY

04.des.2009 kl.17:26

Sv; Tusen takk for det! Kjempekoselig å høre :-)

msjt

04.des.2009 kl.20:28

Sv; Takk for kommentaren på bloggen min : ) Bra blogg!

Cathrine og Guro <3

05.des.2009 kl.13:32

Jeg vet ikke helt om jeg liker fløyelsmoten..

Bra blogg, Nav ;-)

Fashioniista

05.des.2009 kl.21:37

sv; takk for kommentar :)

Hva syns du?

hits

post signature