Paljetter

Paljetter har nå ankommet moten på nytt. Alt handler om glitter og stas, og om du også vil skinne er det på tide å henge seg på moten. Paljetter brukes på alt fra hårpynt til leggings, og det spruser opp hvert antrekk med et hint av paljetter. Her er antrekk til alle anledninger.


Paljetter i hverdagen

paljetter i hverdagen
Paljettopp - Forever21. Tights - Wet seal. Bolero - H&M. Lue - H&M. Kjede - Forever21. Ring - Forever21.Dette antrekket er perfekt når du skal vise en litt mer edgy side av deg, sammen med en glamorøs en. Man kan bytte ut boleroen med en cardigan i svart/hvit/grå eller til og med en lilla eller lys rosa, for å skape kontrast.


Ut med venner

paljetter harem
Harem bukse og Topp - Topshop. Sko - Piperlime. Hårbånd - Topshop. Øreringer - desireclothing. Armbånd - desirclothing.For mange er dette en avslappet look, men det kan også være veldig pyntet for andre. Så dette kan egentlig brukes både på dagen og om kvelden. Sett opp håret i en morsom look om dagen, og slipp løs håret om kvelden.


3. date

party sequin
Paljettkjole - Topshop. Blazer - Topshop. Ballerinasko - desireclothing. Øreringer - desireclothing. Clutch - Piperlime. Ring - Forever21.


På en tredje date kan du bruke en kjole uten å se for desperat ut. En kjole på første date vil kanskje gi signaler om at du ønsker et langvarig forhold som daten din kanskje ikke er klar for. Når du er på din tredje date, må du passe på at det ikke blir for mye. Du må huske å være deg selv.


På fest

Look 1 - Paljettkjole

sequins mine
Paljetkjole - Topshop. Pumps - Piperlime. Kjede - Piperlime. Sløyfe til håret - Topshop. Armbånd - Forever21. Ring - Forever21.
Look 2 -  Skjørt med paljetter

6a00d8341d90b753ef00e54f77ea408834800wi
Paljettskjørt - Topshop. Pumps - Topshop. Topp - Topshop. Blazer - Topshop. Kjede - desireclothing. Ring - Forever21.
Begge disse lookene er svært glamorøse. Antrekket med kjolen er kanskje litt mer for de løsslupne og de som skal på fest, mens skjørtet kan brukes til flere anledninger med en annen topp eller kanskje med en tights.
 

5 kommentarer

¢¾ marthe

02.des.2009 kl.15:38

Utrolig kule klær! :D

Thea

02.des.2009 kl.16:41

Kan du skrive om brille mote ? :-D

Fashioniista

02.des.2009 kl.16:45

Mener du med klær eller bare briller generelt?

02.des.2009 kl.16:48

Takk for innlegget!=D

kjempe bra;)

Fashioniista

02.des.2009 kl.19:31

takk :)

Hva syns du?

hits

post signature