Sløyfer

Sløyfer har blitt en slags trend nå. Jeg har sett de på vesker, på kjoler, på sko og til og med på hodet. Det som har blitt mest trendy nå er vel sløyfer på hårbøyler. Dette ser på stylish ut, og gjør et helt allminnelig antrekk til noe du kan bruke på fest. Du kan både matche hårbøylene med klærne dine, eller ha en litt annen farge på den så oppmerksomheten blir trukket mot den. Disse sløyfe-hårbøylene kan kjøpes nesten overalt nå, og de koster ikke så mye heller. Hårbøylene gjør antrekket ditt komplett, og det vil ikke se ut som om håret ditt er kjedelig når du skal ut. Mor deg med forskjellige typer og størrelser på sløyfene, og se hva som passer deg best! Om du vil følge Lady Gaga stilen, er det ditt valg, eller hvis du har lyst til å starte med en liten sløyfe på siden av håret, kan du også gjøre det. Alt avhenger av kreativiteten din.

headband f21 pink f21


Hårbøyler - Forever21


Disse hårbøylene finnes på Forever21 og kommer i alle slags farger.
red
Rød hårbøyle - Forever21

Denne hårbøylen er en litt større versjon av den øvre hårbøylen. Denne vil da gi stor oppmerksomhet til håret ditt. Perfekt til en enkel kjole eller tunika.


ladygaga
Bildet fra: 1.

Lady Gaga har satt opp selve håret i en sløyfe. Om du vil gjøre dette er det nok enklest å dra til en frisør. Men denne looken kan også settes opp selv med langt hår/løshår og masse spenner.

4 kommentarer

Thea

30.nov.2009 kl.21:30

Kult!!

shnuppa di!

01.des.2009 kl.09:26

likte den røde sløyfa=P

Kj3ndis

01.des.2009 kl.17:54

Synes den Lady GaGa sløyfa som man lager av hår er ganske stili jeg da.. :D

¢¾ marthe

01.des.2009 kl.20:19

utrolig kult med sløyfer! :D Fin blogg!

Hva syns du?

hits

post signature