Sko for alle anledninger

Mange steder å dra, men ingen sko å ha på? Her er guiden til hvordan du kan se bra ut, i tillegg til å bruke de riktige skoene til de rette anledningene.


Vinter hverdag

beige uggs desireclothingcouk black uggs desireclothingcouk
Strikket uggs - desireclothing. Svarte uggs - desireclothing.


Uggs er sko som kan brukes med alle slags olabukser og tights. Du vil både se bra ut, være komfortabel, og det viktigst, holde deg varm. Uggs finnes i både ekte versjoner og falske. Det viktigste er ikke å bruke mest penger, men å kjøpe det du føler deg best i.


Fest

piperlime shoes              gold open heel ts
Grå pumps - Piperlime. Gull pumps - Topshop.

Når du skal på fest er det viktigste at du ser bra ut. Skoene må matche antrekket, og det må se ut som om skoene var ment til å passe antrekket ditt. Pumps og pyntede sandaler er det perfekte valget når du skal på fest.


Natt på byen

metallic sandal tsstrappy platform desireclothingcouk
Lilla sandaler- topshop. Svarte platform sko - desireclothing.

Når du skal ut på byen er det viktigste at du er sentrumet av oppmerksomheten. Bring oppmerksomheten til deg ved å bruke gøyale farger på skoene som matcher antrekket.


Komfortabel på skolen

lace desireclothingcouk

Hvite stoffsko - desireclothing.

Når du skal på skolen, må du være komfortabel. Du skal sitte hele dagen og du vil ikke se altfor anstrengt ut ved å ha på knehøye boots når læreren din spør deg om noe. Stoffsko er et flott alternativ når det ikke regner. Du er komfortabel hele dagen lang, i tillegg til at du ser bra ut.

Ut med venner

ankle boots desireclothingcouk    ankle piperlime   buckle desireclothingcouk
Sko med nagler - desireclothing. Brune skoletter - Piperlime. Svarte støvletter - desireclothing.
Når du er ute med vennene dine, er du vanligvis ute i dagslys. Da trenger du ikke farger og pynt for å få oppmerksomhet. Bruk enkle farger som svart og brun, gjerne med små detaljer, og kjøp sko som du kunne tenkt deg å gå i flere timer i.


Familie-gjensyn
ballerina piperlime    marc jacobs piperlime
Turkise ballerina sko - Piperlime. Marc Jacobs ballerina sko - Piperlime.


Når du skal se familien din som du ikke har sett på en god stund er det viktig å ikke prøve for hardt. Det må ikke se ut som om du er falsk og prøver å se eldre/yngre ut enn det du er. Bruk ballerinasko med pynt eller uten pynt, med mønster eller uten mønster og i alle slags farger, bare vær forsiktig med å ikke bruke for mange farger i hele antrekket.


Regnværsko

flower boots desireclothingcoukpink desireclothingcouk
Blomster mønstrede støvler - desireclothing. Rosa støvler - desireclothing.


Gummistøvler er et must for dager hvor du skal ut i sølepyttene. Disse skoene holde deg tørre når regner plasker ned. For å ikke se kjedelig ut, bruk støvler med forskjellige farger og mønstre, alt etter din egen stil. Match gjerne med paraplyen eller jakken din, og få en fin effekt på antrekket. Selv om været er vått, trenger ikke du å bli det.2 kommentarer

Thea

28.nov.2009 kl.18:14

Så stilig :-D

01.des.2009 kl.09:24

så søtt, elsker skoene;)<3

kan du skrive et innlegg om paljetter?^^

Hva syns du?

hits

post signature