Girls night out

Har du noen gang lurt på hva du skal ha på deg når du skal ut på jentekveld? Vel, nå trenger du ikke å lure lenger. Her er tre antrekk som garantert vil få deg til å skinne hvor du enn går. Antrekkene er faktisk ganske enkle, og dette gir da et inntrykk av at du ikke prøver for hardt, og du kommer til å både se og føle deg komfortabel hele natten lang.


Første look:

blue dress outfitBlå topp og skjørt - H&M. Skimmertights - Forever21. Sko - H&M. Armbånd - Forever21. Hårpynt - Forever21.
Dette er et antrekk som både kan brukes på fest og til hverdag. For å bruke den om kvelden kan du gjerne påføre litt mer sminke enn det du vanligvis ville ha brukt, for å få et intrykk av at du har pyntet deg.Andre look:

dress outfit

Kjole - Forever21. Sko - H&M. Armbånd og Øredobber - Forever21.The LBD er alltid en suksess til alle anledninger, enten du skal på kino eller gallaåpning. En svart kjole vil få deg til å se våken og sofistikert ut. Det er alltid lurt å bruke en annen farge for å fremheve antrekket, og i dette tilfellet har jeg brukt gull. Om du ikke er så glad i gull, er det bare å bruke sølv, eller en annen lysere farge.Tredje look:

girlsnightout outfit

Kjole - H&M. Ring - Forever21. Veske - Barneys. Sko - H&M. Armbånd - Forever21.Dette antrekket passer for deg som liker å eksperimentere med farger og å utforske nye stiler. Denne looken vil definitvt få deg til å skille deg ut og få oppmerksomhet rettet mot deg. Om du vil prøve en litt mykere look med samme kjolen kan du bytte ut skoene med et par med svarte hæler med åpen tå.


4 kommentarer

Cathrine og Guro <3

25.nov.2009 kl.21:11

fin blogg navreet! :D

skikkelig kule antrekk du satt sammen også :)

Guro

26.nov.2009 kl.10:36

fin blogg, :D

Thea

26.nov.2009 kl.18:34

Så fin blogg, gleder meg til å lese mer :-D

Fashioniista

26.nov.2009 kl.21:13

takk ! :)

Hva syns du?

hits

post signature